National Tell a Joke Day - 16th August

If there’s one thing that Skoodo loves, it’s laughter. A little giggle can go a long way. In fact, I’d go as far as to say that laughing is highly contagious. One person laughs, then another, then another and before you know it,everyone’s laughing!  But you know what's even better than having a jolly good laugh? It’s giving other people a reason to chuckle! And what better way to do that than to tell a joke? So this ‘National Tell a Joke Day’, let’s spread some cheer by (you guessed it) telling a joke!
 
Can’t think of a joke to tell despite your usually hilarious self? Don’t worry, I got your back. Here’s a list of silly/funny jokes to get you started off with.
 
1.          What do cows like to do for fun on a Friday night?
Ans.      Watch a moo-vie!
 
2.          What did the ocean say to the pirate?
Ans.      Nothing, it just waved.
 
3.          What kind of bee can’t make up its mind?
Ans.      A maybe
 
4.          Knock-knock
Ans.      Who’s there?
             Boo
             Boo who?
             Why are you crying? It’s just a joke!
 
5.          What do you call a pig that knows karate?
Ans.      Pork Chop!
 
6.          Why don’t eggs tell each other jokes?
Ans.      Because they’d crack each other up
 
7.          What do you call an alligator in a vest?
Ans.      An investigator
 
8.          What do you call cheese that isn't yours?
Ans.      Nacho cheese
 
9.          What do you call a cow in an earthquake?
Ans.      A milkshake
 
10.      What treat is never on time?
Ans.    A choco-late

What's not a joke, though, is how important shoes for kids are for your feet. I know, I know, we aren’t really kids anymore but that is what parents type, so I have to include it, so they get to see how awesome Skoodo kids shoes for boys and kids shoes for girls really are.  

So if you head over to the ‘Why Skoodo’ page, you will see why parents like Skoodos. But I am here to tell you why I LOOOOVE Skoodo flat shoes for boys and flat shoes for girls.

The colors are a-ma-zing. Not the usual kiddy characters, Skoodos have a spunk to them that comes from the bright and playful colors. Psst .. I did help decide some of them :)
Skoodos are wide fitting. The first time I wore them, my toes popped! Yes, they did. Because, I did not have to squeeeeeeeze them into the tiny triangle toe shape grown ups seem to think is appropriate for outdoor play.

NO LACES! NO LACES! NO LACES! Did I mention no laces. Really, the worst is when I’m about to take Bagheera for a walk and she can barely contain her excitement, I used to have to sit and tie laces. With Skoodos, I just slip them on and we are out of the door before you can say woof!

So, since we aren’t supposed to be out shopping anyway, get your mom and dad to pick the best kids shoes online - Skoodo.

P.S. If you come up with any jokes involving shoes, do leave them in the comments.

 

FEATURED

 

SHOP NOW